2521067565 25ης Μαρτίου 17, Δοξάτο, Δράμα podilato@outlook.gr
hero image


 

Service αναπηρικών αμαξιδίων
ΞΕΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - Ποδήλατα Καινούρια & Μεταχειρισμένα - Ανακατασκευές Ποδηλάτων - Ανταλλακτικά Ποδηλάτων
- Αξεσουάρ Ποδηλάτων - Επισκευές Ποδηλάτων - Φιάλες Υγραερίου - Αξεσουάρ Αυτοκινήτων - Εργαλεία Χειρός & Ηλεκτρικά - Εργαλεία Κήπου - Δοξάτο Δράμας

 

Στο κατάστημά μας, αναλαμβάνουμε το service αναπηρικών αμαξιδίων, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας με αγάπη και φροντίδα για την κοινότητα των αναπήρων.

Κατανοούμε πόσο σημαντικά είναι τα αναπηρικά αμαξίδια για την ανεξαρτησία και την καθημερινότητα των χρηστών τους. Γι' αυτό, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες service, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Η επιμέλεια και η συντήρηση των αναπηρικών αμαξιδίων είναι ουσιώδης για τη σωστή λειτουργία και την ασφάλεια των χρηστών τους. Στο κατάστημά μας, μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία μας και τη δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι το αναπηρικό αμαξίδιο σας θα λειτουργεί άψογα.

Είμαστε εδώ για να παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε, ανεξαρτήτως της μάρκας ή του μοντέλου του αμαξιδίου σας. Η ανεξαρτησία και η κινητικότητα είναι δικαίωμα και στόχος που επιδιώκουμε να εξασφαλίσουμε για κάθε πελάτη μας.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας και να εμπιστευθείτε το αναπηρικό αμαξίδιό σας στα χέρια μας για τη φροντίδα που αξίζετε. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει με εγκάρδια φιλοξενία και επαγγελματισμό.