2521067565 25ης Μαρτίου 17, Δοξάτο, Δράμα podilato@outlook.gr
hero image


 

Επισκευές Ποδηλάτων
ΞΕΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - Ποδήλατα Καινούρια & Μεταχειρισμένα - Ανακατασκευές Ποδηλάτων - Ανταλλακτικά Ποδηλάτων
- Αξεσουάρ Ποδηλάτων - Βαφές Ποδηλάτων - Φιάλες Υγραερίου - Αξεσουάρ Αυτοκινήτων - Εργαλεία Χειρός & Ηλεκτρικά - Εργαλεία Κήπου - Δοξάτο Δράμας

 

Στο κατάστημά μας, αναλαμβάνουμε επισκευές ποδηλάτων και ανακατασκευές ποδηλάτων. Η αγάπη μας για το ποδήλατο και η πολυετής εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα καθιστούν το κατάστημά μας τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του ποδηλάτου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στο κατάστημά μας, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην ακρίβεια και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες των μικρών και μεγάλων ποδηλατιστών, είτε πρόκειται για επισκευές, ανακατασκευές, είτε για την επιλογή νέου ποδηλάτου.

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, όλα σε οικονομικές τιμές. Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την ανακατασκευή ποδηλάτων με την ίδια φροντίδα και αφοσίωση που έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας και να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το ποδήλατό σας σε άριστη κατάσταση ή να βρείτε το ιδανικό ποδήλατο για εσάς. Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις ποδηλατικές σας ανάγκες!