2521067565 25ης Μαρτίου 17, Δοξάτο, Δράμα podilato@outlook.gr

ΞΕΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Ποδήλατα Καινούρια & Μεταχειρισμένα - Επισκευές / Ανταλλακτικά / Αξεσουάρ Ποδηλάτων - Βαφές Ποδηλάτων
- Φιάλες Υγραερίου - Αξεσουάρ Αυτοκινήτων - Εργαλεία Χειρός & Ηλεκτρικά - Εργαλεία Κήπου - Δοξάτο Δράμας


Καλωσορίσατε στο κατάστημα της κυρίας Ξενάκη Μαρίας στο Δοξάτο Δράμας!

Στο κατάστημά μας, η αγάπη μας για το ποδήλατο και η εμπειρία μας σαν επαγγελματίες διαμορφώνουν την ταυτότητά μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο ποδήλατο που σας ταιριάζει, καθώς και να αντιμετωπίσουμε κάθε ανάγκη και ερώτησή σας. Η ευρεία ποικιλία προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, καθιστούν το κατάστημά μας τον ιδανικό προορισμό για όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου, ανεξαρτήτως ηλικίας. Παρέχουμε επίσης πληθώρα υπηρεσιών, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

Επιπλέον, διαθέτουμε είδη αυτοκινήτου, όπως υαλοκαθαριστήρες, λαμπτήρες, πατάκια και καλύμματα τιμονιού, ηλιοπροστασίες και χιονοκουβέρτες, καθώς και ποικιλία ειδών για τον κήπο, εργαλεία χειρός, αξεσουάρ αυτοκινήτου, οικιακά είδη καθαριότητας, εκκλησιαστικά είδη, φιάλες υγραερίου, σόμπες, συσκευές υγραερίου και ανταλλακτικά. Επίσης, προσφέρουμε κάρβουνα σε χαμηλές τιμές.

Στο κατάστημά μας, δίνουμε έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη, για να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας.
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας και να ανακαλύψετε την εκτενή γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει με εγκάρδια φιλοξενία και επαγγελματισμό. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις ανάγκες σας!

 

Επισκευές Ποδηλάτων

Επισκευές Ποδηλάτων

Η αγάπη μας για το ποδήλατο και η πολυετής εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα καθιστούν το κατάστημά μας τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του ποδηλάτου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βαφές Ποδηλάτων

Βαφές Ποδηλάτων

Στο κατάστημά μας, αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες βαφές ποδηλάτων και Moto, καθώς και προσφέρουμε ειδικά χρώματα εφέ που θα κάνουν το ποδήλατό σας να ξεχωρίζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ Ποδηλάτων

Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ Ποδηλάτων

Στο κατάστημά μας, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών ποδηλάτων και αξεσουάρ ποδηλάτων που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ποδηλατιστών, από τους αρχάριους έως τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του ποδηλάτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

Στο κατάστημά μας, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ αυτοκινήτων που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε αυτοκινητιστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδη Κήπου - Εργαλεία Χειρός

Είδη Κήπου - Εργαλεία Χειρός

Στο κατάστημά μας, διαθέτουμε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες σας για τον κήπο, τα οικιακά είδη, την καθαριότητα, και πολλά άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυτοκόλλητα μπαλώματα σαμπρέλας & ελαστικού ποδηλάτου
Προστατεύει προληπτικά το ελαστικό σας
AVIN Γράσο Λιθίου GRAVIN Νούμερο3
ΕΛΑΣΤΙΚΟ CONTINENTAL  GRAND PRIX ATTACK & FORCE TUBULAR
700x23-28C VITTORIA Rubino Pro Tubular 150PSI Ελαστικά
30m 12 wire armored Palisad
Βρύση VARTE 12
Καρούλι λάστιχου χωρίς τροχούς reely 40m G.F
Φιάλες Υγραερίου

Φιάλες Υγραερίου

Στο κατάστημά μας, είμαστε αφοσιωμένοι στην προμήθεια φιαλών υγραερίου και παρέχουμε υπηρεσίες διανομής κατ' οίκον φιαλών υγραερίου. Κατανοούμε την ανάγκη για αξιόπιστη πηγή υγραερίου για τον καθημερινό σας βιοτικό χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ